Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over GrijsGoud Advies

GrijsGoud Advies is een adviesbureau met een brede basis als het gaat om vrijwel alle aspecten in en rond Productieprocessen en Asset & Maintenance Management.

Over GrijsGoud Advies

GrijsGoud Advies is een adviesbureau met een brede basis als het gaat om alle aspecten in- en rond productieprocessen, projectmanagement, asset management
Gedurende mijn carrière ben ik werkzaam geweest bij meerdere bedrijven en heb in alle rollen binnen asset en productiemanagement de nodige theorieën mogen omarmen én nog belangrijker daarmee in de praktijk ervaring opgedaan. 

Over GrijsGoud Advies
ing. G.J.H. (Gert) Broekman

Ervaring

Met ruim 34 jaar ervaring, ben ik werkzaam ben geweest binnen de energie-adviessector, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. In diverse rollen; internationaal projectengineer /projectmanager, Hoofd technische dienst, Manager Engineering & Maintenance, Productiemanager, Technical manager van een concern met 17 vestigingen en Associate Director Facility Management voor een locatie met meer dan 20 panden en ruim 20 ha bedrijfsterrein.

Na 34 jaar in alle werkgebieden van het assetmanagement werkzaam te zijn geweest ben ik voor mij zelf begonnen. Waarom? Door juist zelf in al die verschillende gebieden binnen assetmanagement actief te zijn geweest heb ik de samenhang en de noodzakelijke interactie tussen die gebieden, of juist het ontbreken daaraan, aan den lijve mogen ondervinden. Wat ging er goed en wat niet, wat werkt wel en wat niet of minder goed. Hoe werken continue verbeter-methodieken als World Class Manufacturing, Operational Excellence, Total Productive Maintenance en bovenal waarom en waardoor functioneren ze soms ook niet.

Binnen het MKB in de Nederlandse Maakindustrie zie ik veel hard werkende ondernemers en managers die, net als u een mooi en winstgevend bedrijf opgebouwd hebben. Wat ik dan jammer vind is dat zij toch veel kansen voor een beter resultaat laten liggen door ineffectief en inefficiënt onderhoud.  Het zou mooi zijn als onderhoud als een waarde toevoegende activiteit ervaren wordt i.p.v. een kostenpost. Daar is voor die industrie nog veel winst te behalen en ik wil ze daar graag bij helpen door mijn kennis en ervaring in te zetten.

Lees hier meer over het verschil tussen Asset Management en Maintenance Management

Wij hebben Ervaring met:

Kijkend naar de assets en de productieprocessen dan heb ik kennis van- en ervaring met:

Gebouwen

en gebouw gebonden installaties

Elektra

Aard- en Biogas

Water

Data en telefonie

Utilities

Stoom

Perslucht

Thermische olie

Koeling-waterzuivering

Breek & demiwater

Industriële gassen

Bluswaternetten

Productie processen

(Optisch-)sorteren

Schillen

Wassen

Snijden

Blancheren

Drogen

Frituren

Koelen

Invriezen

Separeren

Pureren

Vormen

Extrusie

Doseren

Mengen/ kneden

Rijzen

Bakken

Depannen

Branden

Wegen/ portioneren

Verpakken

(VVVS, bulk, kartoneren, “Klik-Lok”, dieptrek)

Opslag en intern transport

(vijzels, pompen, banden, ketting, blaas- en vacuüm)

Lees deze artikelen ook!

Over Gert

Ik ben Gert Broekman en na 34 jaar in het assetmanagement werkzaam te zijn geweest in diverse rollen, heb ik de samenhang en de noodzakelijke interactie tussen die verschillende gebieden, of juist het ontbreken daaraan, aan den lijve mogen ondervinden. 

Nu ondersteun ik hard werkende ondernemers binnen het MKB in de Nederlandse Maakindustrie een beter resultaat te bereiken door ineffectief en inefficiënt onderhoud om te buigen. Zo wordt onderhoud waarde toevoegend als activiteit i.p.v. een kostenpost. Hierdoor is het mogelijk in deze industrie veel winst te behalen. Ik zet graag mijn expertise en ervaring in om ze daar bij te helpen

Diensten