Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maak kans op een

Gratis Adviesgesprek

“Want Ik wil weten waar ik geld laat liggen binnen mijn bedrijf!” Zet NU de eerste stap naar het verbeteren van jouw bedrijfsresultaat!

Verbeter jouw Bedrijfsresultaat, hoe?

Als het gaat om het verbeteren van het bedrijfsresultaat wordt vaak gekeken naar de cashflow. Door te sturen op kostenreductie kunnen we die cashflow positief beïnvloeden. Maar een kale “budgetcut” zonder plan leidt uiteindelijk juist tot negatieve cashflowresultaten.

Vooral Assetbeheer (met name onderhoud) wordt gezien als pure onkostenpost en daarmee een makkelijke post om op te bezuinigen. Voor de korte termijn klopt dit maar… koude bezuinigingen op onderhoud leiden tot  minder onderhoud; storingen, productieverlies, kwaliteitsverlies en meer afval. Die kosten overstijgen de besparing op het onderhoud… gevolg… u wordt

“DIEF van de eigen casflow”.

Door NU een gratis adviesgesprek aan te vragen en de vragenlijst naar eer en geweten in te vullen zet je de eerste stap naar een beter bedrijfsresultaat. Met jouw antwoorden kan Ik mij een eerste beeld vormen en mij voorbereiden op ons gesprek zodat jij het maximale uit ons gesprek kunt halen.

Wat gaan wij doen?

Gratis Adviesgesprek

Wekelijks reserveer ik 6 tijdstippen voor een gratis adviesgesprek van 30 minuten. Om daarvoor in aanmerking te komen kunt hier dit gesprek aanvragen. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen en je krijgt ASAP bericht of jouw verzoek gehonoreerd kan worden. Daarna kunt jij zelf de afspraak inplannen binnen de 6 daarvoor beschikbaar gestelde plekken in mijn agenda. 

Ik kijk uit naar ons gesprek, tot snel!