E-Book

Hey, dankjewel voor het downloaden van dit E-Book

Je hebt het E-Book gedownload, mocht je nog vragen hebben na het lezen, schroom niet en neem gerust contact met me op!

Gaan er bij jou ook alarmbellen af?

Dank je wel voor het downloaden van het E-Book ‘Vijf alarmbellen’.

Bedank vooral jezelf want je doet jezelf een groot plezier met het lezen van dit e-Book.
Je krijgt namelijk inzicht in welke signalen je kunt oppikken om te zien dat het onderhoudsproces (als onderdeel  van asset & maintenance management) binnen jouw organisatie aandacht nodig heeft.
Als je deze vijf herkent dan weet je dat je geld laat liggen.
Als je ze niet herkend dan weet je waar je op moet letten en daarna weet je dat je onnodige kosten maakt die vaak niet direct zichtbaar zijn.

Mocht je na het lezen zeggen “Maar dit weet ik allemaal al”, dan is dit E-book daar een bevestiging van en daarmee toch van waarde voor jou.

Heb je na het lezen van dit E-book vragen? Schroom dan niet en doe de online test en/of vraag een gratis adviesgesprek aan. Het kost je niets maar geeft veel inzicht in de situatie ten aanzien van de technische functie binnen jouw organisatie of geeft richting aan de verbetering daarvan.

Veel interessante leesmomenten gewenst.

Ik hoop je snel te spreken,

Met vriendelijke groet,

Gert

Vijf Alarmbellen

Wil je liever luisteren in plaats van lezen?

Ik geef diverse lezingen bij verschillende bedrijven en organisaties. Ben je geinteresseerd en zou je mij uit willen nodigen om bij uw bedrijf, organisatie of evenement te komen spreken? Vul het formulier hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Grijs Goud Advies

Lezing

Vraag jouw lezing aan

Deze artikelen helpen ook!